ЗА НАС

Поликлиника Медика Плус е приватна
здравствена установа основана во 2001 година со
едниствена цел - нудење на здравствена заштита по
највисоки етички и професионални стандарди,
услуга која е по желба и барање на корисниците.
Големото искуство и воочените недостатоци во
јавното здравство беа поттик да на сите оние
кои имаат потреба од соодветна медицинска грижа ја
добијат брзо, едноставно и со највисок квалитет.
Денес, поликлиника Медика Плус е име кое
гарантира, стручност, професионалност,
квалитетна услуга по цена прифатлива за сите.
“Во Медика Плус извадив лекарско уверение за сите возачки категории кои ги имам. Тука ја добив и обуката за прва помош. Секогаш се професионални, љубезни и стручни. Ви благодарам Медика Плус!”
Трајче Ангеловски, професионален возач
“Нашата компанија редовно ги извршува своите систематски прегледи во Медика Плус. Конечно најдовме место каде ги завршуваме сите прегледи брзо, лесно и едноставно, на едно место и во еден ден.”
Александар Николовски, сопственик
“Од самото основање сум матичен пациент во Медика Плус. Им благодарам на докторите кои се грижат за моето здравје сите овие години. Како пензионер тешко ми е да одам по различни клиники и болници, но во Медика Плус имам се што ми треба на едно место. Дури доаѓаат и дома кога ќе ги повикам. Ви благодарам!”
Олга Трајковска, пензионер

НАШИ КОНТАКТИ

Адреса
Ул. Бојмија бр.1 мезанин 15, 1000 Скопје
Tелефон/факс: 02-2466-420
Mобилен: 070- 246 -542; 078- 466 -440
Меил: info@medikaplus.mk

Локација

Повелете во Медика Плус, кај нова железничка и
автобуска станица, до зградата на Неоком.