Услови

Поликлиника Медика Плус се наоѓа кај нова железничка и автобуска станица, помеѓу зградата на Неоком и Скопјанка. Нашите простории ви нудат приватност и удобност, завршување на сите работи на едно место и работно време прилагодено на вашите потреби секој ден од 8 до 20 часот и сабота од 8 до 14 часот. Медика Плус има вработено стручен и професионален кадар меѓу кои се лекари специјалисти и супспецијалисти, магистри и доктори на науки, лекари по општа медицина, медицински сестри, лаборанти, менаџерски и административен тим.