• 12/02/2012
  ГИНЕКОЛОШКИ ПАКЕТ
  Гинеколошки пакет составен од вагинално ехо, колпоскопија и ПАП тест за 1350 ден, само во Медика Плус.

  Ве очекуваме
 • 07/02/2012
  КАРДИО ПАКЕТ
  Кардио пакет составен од преглед, ЕКГ и ехо на срце за 1500 денари само во Медика Плус.

  Ве очекуваме
>>  повеќе новости
за нас

Поликлиниката МЕДИКА Плус е приватна здравствена установа основана во 2001 година со едниствена цел нудење на здравствена заштита по највисоки етички и професионални стандарди, услуга која е по желба и барање на корисниците. Големото исксутво и воочените недостатоци во јавносто здравство беа поттик да на сите оние кои имаат потреба од соодветна медицинска грижа ја добијат брзо, едноставно и со највисок квалитет.

Денес, поликлиниката МЕДИКА Плус е име кое гарантира, стручност, професионалност, квалитетна услуга по цена прифатлива за сите.

прочитај повеќе